Watergedragen inkten

Wij drukken met watergedragen inkten wat de duurzaamste manier is van zeefdrukken, de inkten bevatten nauwelijks tot geen chemicaliën en oplosmiddelen en geven het allermooiste resultaat.

Drukken met watergedragen inkten is een stuk lastiger, maar het resultaat is ook een stuk mooier en natuurlijker dan de meeste andere inkten of druktechnieken. De print gaat mooi in de stof zitten wat voor een zacht resultaat zorgt en hebben een mooie matte uitstraling.

Bestelproces

Stuur ons een voorbeeld van je ontwerp en het aantal items dat je wilt laten drukken. We denken daarbij natuurlijk graag met je mee!
Wij sturen je een selectie van de textiel die we denken dat het beste bij jouw idee past. Het is ook mogelijk om zelf kleding of stof aan te leveren, alleen enkel als dat dit duurzaam of hergebruikt is.
Na het akkoord op de offerte, beginnen we met drukken.
Je kunt het bij ons op komen halen of we sturen het naar je op!

Zeefdruk op locatie

Live zeefdrukken is een interactieve manier om direct contact te maken met je publiek tijdens festivals, openingen en andere evenementen.

Met behulp van onze mobiele installatie kunnen we daar zeefdrukken op verschillende producten, zoals shirts, sweaters en tassen.

Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op!